Ako si užiť vášnivé chvíle na kolesách a udržať interiér v top stave

Pre mnohé páry môže byť sex v aute vzrušujúcim oživením milostného života. Než sa však pustíte do vášnivých chvíľ na kolesách, je dobré zvážiť niekoľko praktických vecí. V tomto článku sa pozrieme na to, ako si naplno užiť intimitu v aute a zároveň sa postarať o to, aby váš interiér ostal v top stave.

sex v aute

Výber miesta a príprava prostredia

Kľúčom k príjemnému zážitku je nájsť vhodné miesto. Hľadajte tichú, málo frekventovanú lokalitu, kde budete mať dostatok súkromia. Zaparkujte tak, aby ste nevzbudzovali nežiaducu pozornosť. Vhodné sú napríklad menej používané lesné alebo poľné cesty, opustené parkoviská či tichšie miesta s krásnym výhľadom na nočnú oblohu.

Dôležitá je aj voľba správnej polohy v aute. Sklopené sedadlá alebo priestranné zadné sedadlá SUV môžu poskytovať viac pohodlia a priestoru na experimentovanie s rôznymi pozíciami. Autá typu hatchback zase ponúkajú takmer rovnú plochu, keď sklopíte zadné sedadlá.

Pre dokonalú atmosféru si vytvorte príjemné prostredie. Pustite si obľúbený playlist, stlmte osvetlenie a nastavte teplotu tak, aby vám bolo príjemne. Romantickú atmosféru umocní aj horiaca sviečka v bezpečnom svietniku. Nezabudnite ani na detaily ako mäkká deka pre väčší komfort či vlhčené obrúsky na rýchle "upratanie" po akcii.

Ochrana interiéru počas intímnych chvíľ

Pri sexe v aute sa poťahy na sedadlá môžu ľahko zašpiniť od telových tekutín. Aby ste sa vyhli fľakom a škvrnám, investujte do kvalitných ochranných prostriedkov. Odporúčame napríklad ochranné poťahy na sedadlá, ktoré sú nielen praktické, ale dodajú vášmu autu aj luxusný vzhľad. Na volant zvoľte štýlový kožený poťah značky Maria Cavallo, ktorý sa ľahko čistí a zároveň vyzerá skvele.

Myslite aj na ochranu ostatných častí interiéru - podlahu, dvere a batožinový priestor zabezpečia autopoťahy na mieru. Sú jednoducho snímateľné a prateľné, takže sa nemusíte báť neporiadku. Na drobné nečistoty využite jednorazové podložky alebo uteráky.

A keďže sa pri sexe v aute môžu okná zarosiť či dokonca zahmliť, majte poruke aj utierku z mikrovlákna či špeciálny sprej proti zahmlievaniu. Tak budete mať stále dokonalý výhľad a nestratíte prehľad o okolí.

Upratovanie a starostlivosť po akcii

Po tom, čo si užijete svoje chvíle vášne, je čas sa postarať o interiér auta. Vlhčené utierky poslúžia na rýchle očistenie tela aj povrchov, no na dôkladnejšie upratovanie siahnite po špecializovaných produktoch z kategórie autochémie.

Vodou riediteľný čistič si poradí aj s odolnými škvrnami od telesných tekutín, dezinfekčný sprej zabráni šíreniu baktérií a osviežovač vzduchu sa postará o sviežu atmosféru v aute. Na kožené časti interiéru použite prípravky určené špeciálne na kožu, aby zostala hebká a vláčna.

Ak sa pri vašom milovaní podarilo zašpiniť aj čalúnenie stropu, použite špeciálnu penovú čistiacu hmotu, ktorá si s tým ľahko poradí. Na záver ešte povysávajte podlahu a sedadlá, aby ste odstránili všetky nečistoty a drobné úlomky.

Bezpečnosť a hygiena predovšetkým

Pri sexe v aute dbajte v prvom rade na bezpečnosť a hygienu. Používajte kondómy, lubrikačný gél a dezinfekciu na ruky, aby ste predišli zdravotným problémom a neželaným tehotenstvám. Majte ich vždy po ruke v priehradke spolujazdca alebo v špeciálnej taštičke.

Nezabúdajte ani na základné bezpečnostné pravidlá - auto musí byť riadne zabrzdené, kľúče vytiahnuté zo zapaľovania a mali by ste mať dostatok paliva pre prípad, že by ste sa potrebovali rýchlo presunúť. Uistite sa, že máte nabitý telefón a základné náradie ako baterku, náhradnú pneumatiku či ťažné lano.

V neposlednom rade buďte diskrétni a rešpektujte zákony. Vyhýbajte sa miestam, kde by vás mohli vidieť okoloidúci a neparkujte na súkromných pozemkoch bez povolenia. Ak by vás pri akcii predsa len prichytili, zachovajte pokoj, ospravedlňte sa a čo najrýchlejšie opustite danú lokalitu.

intímne chvíle v aute

Tipy pre ešte lepší zážitok

Ak chcete svoj zážitok zo sexu v aute ešte viac umocniť, vyskúšajte niektoré z nasledujúcich tipov:

  • Zhasnite vnútorné osvetlenie a nechajte sa unášať hrou svetiel a tieňov z okolia.
  • Otvorte strešné okno a vychutnajte si pohľad na hviezdnu oblohu.
  • Experimentujte s rôznymi polohami - využite opierky hlavy, držadlá nad dverami či opierky rúk.
  • Zahrajte sa na auto umývarku a spestrité si predohru mydlením a polievaním sa vodou.
  • Dobrodružnejšie povahy môžu skúsiť aj sex na kapote auta, samozrejme s ohľadom na okolie.

Sex v aute prináša vzrušenie a oživenie do milostného života, no je potrebné myslieť aj na praktickú stránku veci. S dôkladnou prípravou, kvalitnými ochrannými pomôckami ako kožené poťahy na volant a sedadlá a s využitím špecializovanej autochémie si môžete naplno užiť vášnivé chvíle a zároveň váš interiér zostane v perfektnom stave.

Pamätajte, že bezpečnosť a diskrétnosť sú pri tejto aktivite kľúčové. Rešpektujte zákony, buďte ohľaduplní voči okoliu a hlavne - užite si nezabudnuteľné chvíle plné vzrušenia a blízkosti so svojou polovičkou. Prajeme vám veľa nezabudnuteľných zážitkov na kolesách!